Oplysninger

T.O.P. Games

Knudsmarkvej 13, 6710 Esbjerg V

Billeder

T.O.P. Games

Leder du efter en fed oplevelse, du kan dele med vennerne, skal du kigge nærmere på T.O.P.Games faciliteter mellem Varde og Esbjerg

Paintball og grill
Skoven, der ligger ned til Varde Å, danner rammen om paintballbanen, og rundt omkring i skoven finder du huse, tårne og andre former for dækning, der er med til at gøre oplevelsen endnu mere autentisk og sjov. Det er vigtigt for os, at I får en god oplevelse på banen, og derfor vil vi altid foreslå spiltyper, der passer til jeres erfaring og behov, og vi starter også altid ud med en sikkerhedsinstruktion. Efter et par gode timer på banen, kan I tænde op i grillen og nyde en kold øl eller vand i vores overdækkede spiseområde, hvor der både er borde og bænke.  

Klatring og rappelling
Foruden paintball har du også mulighed for at prøve kræfter med klatring og rappelling i skoven ved Hærens Kampskole, der ikke ligger langt fra Oksbøl. Der er mulighed for at prøve både udvendig og indvendig rappelling, en 30 meter lang svævebane og meget mere. Der vil selvfølgelig være tilknyttet en instruktør, hvis I vælger at kaste jer ud i dette. 

Hos T.O.P.Game er I garanteret en underholdene og udfordrende dag, hvor adrenalinen vil pumpe lidt ekstra og samværet være i top.

Oplevelser
Ekstremsport, Adrenalin kick, Udendørssport