Oplysninger

Thorsminde Camping

Klitrosevej 4, 6990 Thorsminde

Billeder

Thorsminde Camping

Oplev en af Vestjyllands hyggeligste campingpladser, der har sin placering i idylliske naturomgivelser og er omringet af vand på begge sider med Vesterhavet i vest og Nissum Fjord i øst. I disse skønne omgivelser er der rigeligt med plads til afslapning, og hvis du ønsker en vild ferie, er der mange sjove aktiviteter, du og din familie kan kaste jer ud i.

Aktiviteter samt faciliteter
Hos Thorsminde Camping kan du prøve rigtig mange aktiviteter for både store og små. Vi har bl.a. et badeland med modstrømsanlæg og sauna, legerum, fitnesscenter, kitesurfing, kajakker, kanoer, SUP, minigolfbane, poolbord, to legepladser med hoppepude og trampoliner samt en agilitybane til hunde. Derudover er der rigtig gode muligheder for at fiske, og ikke nok med det holder vi også forskellige events løbende hele sæsonen.

Overnatning
Her på pladsen er der mange overnatningsmuligheder. Du kan vælge at overnatte i en af vores mange hytter, ferieboliger, benytte egen campingvogn eller telt. Vi har også et udekøkken med gasgrill og et stort opholdsrum, hvori man kan holde fester. 

Overnatning
Hundeskov & agility, Dagligvarebutik, Badeland, Børneaktivitet, Underholdning