Oplysninger

Terrassen Camping

Himmelbjergvej 9 A , 8600 Silkeborg

Billeder

Terrassen Camping

Beliggende i et af Danmarks smukkeste områder ved de vidunderlige Silkeborgsøer, finder man Terrassen Camping (tidligere TopCamp Terrassen). Terrassen Camping er landets næsthøjest beliggende campingplads, og her vil du automatisk komme på toppen. Vi sætter kvaliteten og den gode service i højsædet, hvorfor det blot er op til dig at nyde din ferie. 

Faciliteter

På Terrassen Camping vil du ikke komme til at kede dig. Hele højsæsonen bydes der på et væld af gode aktiviteter. Der er aktivitetsrum med pool og air hockey såvel som udendørs bordtennis. og baner til fodbold, basket eller beachvolley. Derudover har vi en legeplads med hoppepuder, trampoliner og svævebane. Tag også endelig familien med på den finurlige putting-golfbane. 

Gratis opvarmet pool det meste af sæsonen (se evt. hjemmeside) og gratis Wi-Fi. 

For øvrigt anbefaler vi, at man benytter sig af områdets skønne omgivelser og f.eks. tager på vandre- eller cykelture i den skønne natur, spiller golf på en af områdets fine golfbaner eller tager på fisketur ved en nærliggende fiskesø – det er muligt at købe fiskekort på pladsen. Se hjemmeside for mere.

Det er også muligt at tage toget fra Laven til Ry (5 min.) eller Silkeborg (10 min.) eller Århus (40 min.) eller skulle du have lyst til at sejle på Silkeborg søerne, -  til Himmelbjerget – til Silkeborg – til Ry så vil det også være en mulighed.

Overnatning

Til de der ikke kommer med eget telt, egen vogn eller autocamper er vi behjælpelige med udlejning af flere slags charmerende hytter, veludstyrede mobilehome og dejlige campingvogne. 

Terrassen Camping er stedet, hvor ferien bare skal nydes. Der skal være plads til at nyde aktiviteter, leg, natur, solopgange og i det hele taget fred, ro og nærvær. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Overnatning
Campingplads