Oplysninger

Tambohus Kro

Tambogade 37, 7790 Thyholm

Tambohus Kro

Blot et stenkast fra den vidunderlige Limfjord ligger Tambohus Kro, der har eksisteret siden 1842 og sidenhen er blevet restaureret, så den i dag fremstår moderniseret. Dog har kroen bibeholdt den gamle, idylliske, autentiske og hyggelige kroatmosfære. 

Værelser

På kroen er der 29 lyse, indbydende og helt i gennem herlige værelser, alle med eget bad og toilet. Der er på de fleste værelser egen telefon, tv og Wi-Fi. Man kan vælge i mellem standardværelser, anneksværelser og Limfjordsværelserne, hvoraf sidstnævnte er med egen balkon og panoramaudsigt over Limfjorden. 

Restaurant

På Tambohus Kro vægtes gastronomiske oplevelser højt og her bruges altid friske råvarer fra lokale leverandører. I kroens velrenommerede restaurant er der plads til at læne sig tilbage, nyde den enestående fjordudsigt og lade sine smagsløg pirre af kroens dygtige kokke.  

Faciliteter og omgivelser

Tambohus Kro ligger nær ved flere golfbaner, og det nordvestlige af Jylland er et fantastisk sted at spille golf. Banerne ligger i den rå, men utroligt smukke vestjyske natur, og man har flere steder udsigt over Limfjorden. 

Er man mere til helt afslappende pleje af krop og sjæl, har kroen et attraktivt wellnessophold, i samarbejde med Sydthy Kurbad, som byder på 700 m2 velvære.

I øvrigt ligger kroen tæt ved et væld af attraktioner og muligheder for kulturelle oplevelser og aktiv udfoldelse.

Selskaber

Skal du holde selskab står Tambohus Kro klar til at give dig kyndig og professionel rådgivning, og dit selskab vil være i sikre hænder. Kroen afholder selskaber/fester for op til 150 personer.

Uanset om du skal på et hyggeligt kroophold, et lækkert gourmetophold, et afslappende wellnessophold eller måske skal holde selskab, er Tambohus Kro med sine henrivende rammer og unikke beliggenhed et sikkert og naturligt valg – her er vandet og roen din nabo.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Tambohus Kro. 

Overnatning
Kro