Oplysninger

Herregården Hindsels

Hindselsvej 24, 7790 Thyholm

Billeder

Herregården Hindsels

Beliggende på Thyholm, helt ned til den vidunderlige Limfjord, finder man smukke Herregården Hindsels. Herregården Hindsels er omgivet af særdeles smuk natur og rolige vider. Omgivelserne skaber sjælero, hvorfor stedet også er eminent til rekreation. 

Overnatning

Det er muligt at overnatte i Herregårdens to charmerende lejligheder.

Store Ferielejlighed

Hindsels store ferielejlighed byder på 160 m2 i to plan. Denne attraktive lejlighed fremstår lys og er udstyret med køkken, stor stue, toilet, internet, entre og baggang. På førstesalen er der badeværelse med brusebad foruden fire soverum. I alt 10 sovepladser. For øvrigt er der mulighed for en babyseng.

Lille Ferielejlighed

Her er et soveværelse med dobbeltseng, samt mulighed for en opredning i stuen – 3 sovepladser. Herudover findes der TV, internet, køkken og bad. 

Åben Have

Hver fredag i sommermånederne kan man fra 13-17 opleve Herregården Hindsels´ have. Efter betaling af den beskedne entré – 25 kr, vil man kunne gå rundt og nyde haven og naturen, og sætte sig og finde ro / meditere på udvalgte steder.

Det er også muligt at medbringe egen madkurv, og fortære sin frokost eller eftermiddagskaffe på et medbragt tæppe, eller ved et af de tilhørende borde/bænke.

Vi glæder os til at byde jer velkommen! 

Overnatning
Ferielejlighed