Oplysninger

Søndervig Camping

Solvej 2, 6950 Søndervig

Billeder

Søndervig Camping

Er du til rolig og afstressende campingferie, så er Søndervig Camping det helt rigtige sted. Vi ligger kun 600 meter fra Vesterhavet og skønne Søndervig, hvor du sommeren over kan opleve den fantastiske atmosfære, som byen rummer.

Tag cyklen eller traveskoene med, for der er så mange skønne steder at besøge.

Vi har gode pladser til egen campingvogn, telt og autocampere. Vores mange servicebygninger sørger for, at du ikke kommer til at mangle noget under dit ophold. Vi kan tilbyde en hyggelig legeplads til de mindste børn med bl.a. en stor hoppepude. Du kan også leje en plads, hvor du har dit eget private badeværelse lige ved siden af dig. Der er også mulighed for at leje en af vores hytter eller ferielejligheder, som alle er udstyret med køkken, bad og toilet.

Kiosken:
Vi sælger frisk morgenbrød (bake-off), is herunder gammeldags is med hjemmelavet guf, slik, aviser, mejerivarer, kolde øl og vand. Du finder primært det du har brug for til din morgenmad, plus lidt sødt, campingudstyr + diverse småvarer.

Vi sælger også vej selv slik og hver fredag har du chancen for at vinde dit vej-selv-slik! Slår du en sekser, så får du dit vej-selv-slik gratis. Du er altid velkommen.

Åbningstider:
I højsæsonen har vi dagligt åbent fra 8.00 – 21.00.
I lavsæsonen har vi middagslukket mellem kl. 11.00 og 15.00, dog kan du altid få en plads til campingvogn, telt eller autocamper.

Overnatning
Is- og vaffelboder, Campingplads