Oplysninger

Soccer World

Nymindegabvej 200, 6855 Outrup

Billeder

Soccer World

Hvis du kan lide en dag fyldt med aktiviteter, som inkluderer fodbold, så er Soccer World det helt ideelle sted for dig. Her er noget for enhver smag og ikke mindst for alle aldersgrupper. Og ligegyldigt, hvor man er niveaumæssigt, kan alle være med.

Aktiviteter
Når entréen er betalt, er der fri leg ved fodboldgolf, hvor banen tilbyder 18 huller med forskellige sværhedsgrader, så der helt sikkert er en lille udfordring eller to. Ud over dette kan man også få lov til at teste, hvem der kan sparke hårdest ved den spændende fartmåler. Der kan også vises finter og teknik på Panna-banerne, hvor der spilles to mod to. Af andre sjove ting tilbydes fodboldtennis, fodboldbowling, en kunstgræsbane, minigolf og fodboldpool. Udover alle disse fantastiske aktiviteter kan der også spilles human football, som er et stort spil bordfodbold, samt det populære bubble football, hvor man rigtig kan gå til den. De to sidstnævnte aktiviteter skal dog bookes i forvejen.

Faciliteter
Ud over en masse sjove aktiviteter findes der også en række praktiske faciliteter på stedet. Dette inkluderer blandt andet en spisesal med plads til 70 personer, et madpakkehus, hvor man kan nyde medbragt mad og drikke, 2 legepladser til de mindste, toiletter, 5 grill og flere bordbænkesæt rundt i hele parken, som alt sammen er til fri afbenyttelse.

Overnatning i shelters
Har I lyst til at bruge mere end én dag i parken, er det muligt at overnatte i shelters. Der er plads til omkring 25 overnattende gæster. Hvis man overnatter i shelterne, har man stadig adgang til en række gode faciliteter - køkken, opholdsrum, bad og toiletfaciliteter. 

Familie
Børneaktivitet, Underholdning, Udendørssport