Oplysninger

Silkeborg Sø Camping & Feriehuse

Århusvej 51, 8600 Silkeborg

Billeder

Silkeborg Sø Camping & Feriehuse

Silkeborg Sø Camping & Feriehuse er en hyggelig og tryg familieplads med skoven og søen som nærmeste nabo. Hos os kan I få fornemmelsen af skovens ro og alligevel er I kun 1km fra Silkeborg centrum, med alle byens tilbud inden for cafe- og kulturliv, butikker og seværdigheder.


Pladsen har i alt 158 telt- og vognpladser fordelt i “lommer", der er omkranset af smukke løvtræer og buske. Når I er checket ind, vælger I frit den plads I gerne vil ligge på.


Silkeborg Sø Camping & Feriehuse tilbyder jer et væld af aktiviteter for børn og voksne,  moderne bad- og toiletfaciliteter. samt et lækkert overdækket udekøkken med fællesgrill.


Hvis I ønsker en aktiv ferie, kan I bl.a. muntre jer med kæmpe hoppepude, mooncars og legeredskaberne på legepladsen, leje cykler eller kanoer, spille minigolf, petanque og bordtennis. I kan gå på opdagelse i skoven, fiske eller bade fra den børnevenlige strand. Læs mere om vores mange tilbud på vores hjemmeside under aktiviteter.


Området i og omkring Silkeborg byder på mange spændende oplevelser og attraktioner der passer til enhver slags vejr.


På en dejlig sommerdag i juli 2015 fik vi optaget en dronefilm over vores plads. Se videoen på vores hjemmeside, og få en svævende oplevelse af Silkeborg Sø Camping & Feriehuse fra luften.


Overnatning
Campingplads