Oplysninger

Ringkøbing Svømmehal

Kongevejen 52, 6950 Ringkøbing

Billeder

Ringkøbing Svømmehal

Oplev en af Ringkøbing omegns mest populære svømmehaller som både er ældre- og handicapvenligt. Med en fabelagtig udsigt over Ringkøbing Fjord kan du bade i en moderne, flot og renoveret svømmehal, som ligger blot få minutters gang fra Ringkøbings bymidte og havn. 

Faciliteter
Vi har et 25 meter bassin, der i perioder er legebassin med forskellige nedsænkede redskaber, samt et udspringsbassin med udfordrende klatrevæg. Desuden har vi også et behageligt varmtvandsbassin med en spændende grotte og massage dyser, baby plaskebassin samt en sauna med fjordudsigt. I begge omklædningsrum er der pusleborde og babyvaskeborde m.m. til den mindste bruger.

  • 25 meter bassinet & udspringsbassinet er 27 grader varmt.
  • Varmtvandsbassinet er 34 grader varmt.

Derudover kan du smage nogle af byens lækreste sandwiches i Kik Forbi, hvor du også kan få kaffe, italiensk is, sodavand og slush ice. 

Familiekort
Ud over den både underholdende og afslappende svømmehal er der i lokalerne oven over mulighed for at pleje helbredet i fitnesscentret. Du kan bl.a. købe et familiekort til en billig pris, som giver fri adgang til benyttelse af både svømmehallen, fitnesscentret og tennisbanerne for hele familien i en hel uge.

Familie
Badeland, Vandsport, Børneaktivitet, Underholdning