Oplysninger

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Ranunkelvej 1, 6900 Skjern
Book online

Billeder

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Når det kommer til sport, fritid og kultur er Ringkøbing-Skjern Kulturcenter en af kommunens helt store medspillere. Kulturcentret, der er beliggende i Skjern, er et aktivt hus med optimale betingelser for sport og idræt på alle planer. Herudover er der et stort fokus på at lade kulturlivet blomstre i de vidunderlige rammer. Her er ofte koncerter, foredrag og ikke mindst holder Skjern Håndbolds dygtige ligaherrer til her.

Faciliteter
Kulturcentret byder på et væld af faciliteter, så du får sublime rammer uanset om du skal give den gas i fitnesslokalerne eller hygge dig med et spil bowling. Det kan anbefales at tage en velfortjent pause i centrets café, der byder på herlige forfriskninger og alskens grillmad.

Selskab/Fest
Skal du holde selskab eller fest er Ringkøbing-Skjern Kulturcenter et naturligt, sikkert og attraktivt valg til ramme om festlighederne. Her vil du blive vejledt kyndig, og hjulpet med planlægning af detaljer, så som valg af lokale, borddækning og menuen ej at forglemme. Dit selskab vil være i sikre hænder, så du kan nyde dit arrangement til fulde.

I forbindelse med centret finder du Ringkøbing-Skjern Kulturcenters Vandrerhjem, hvor du kan overnatte i fine rammer.

Vi glæder os til at se dig!

Overnatning
Fitness, Musik & underholdning, Bowling, Børneaktivitet, Hostel