Oplysninger

Ringkjøbing Landbobank - En solid bank

Torvet 1 , 6950 Ringkøbing

Billeder

Ringkjøbing Landbobank - En solid bank

Vi vil gerne opfattes som en nærværende bank, der sætter sig ind i kundernes situation og er i stand til at give et hurtigt svar, når der er behov for det. Og vi vil gerne opfattes som en fleksibel bank, der ikke er stor, men som alligevel kan tilbyde et fuldt sortiment til både privat- og erhvervskunder.

Ved hjælp af dygtige og kompetente medarbejdere har vi udviklet os til en af Danmarks mest solide banker. Vores kreditpolitik har bragt os uden om de værste tab, og vi har i flere år haft den bedste egenkapitalforrentning i nogen dansk bank.

Vi har altid fokus på at gøre tingene hurtigt og effektivt, og det betyder, at vi kun bruger 32 øre for hver krone, vi tjener. Det er det suverænt laveste niveau for en dansk bank, og det er grundlaget for, at vi har kunnet tiltrække kunder og forretninger fra hele landet.
Især har vi mange forretninger inden for finansiering af læger og tandlæger, finansiering af vindmøller og investeringsrådgivning.

Uforpligtende møde
Lad os tage et uforpligtende møde i banken, over telefonen eller gerne hjemme hos dig.

Hvis du synes om os, og du gerne vil skifte til Ringkjøbing Landbobank, så skal vi nok ordne al papirarbejdet og kontakten til dit nuværende pengeinstitut. Og naturligvis er bankskiftet gratis for dig.

Besøg www.landbobanken.dk 

Nyttige
Bank & hæveautomat