Oplysninger

Odense Aafart

Filosofgangen 30, 5000 Odense C
Book online

Billeder

Odense Aafart

”Sejle op ad åen…”

Enestående oplevelser under trækronernes grønne løv. Sejl afsted i de hyggelige udflugtsbåde, en vandcykel eller en kano på åens rolige vand – akkompagneret af fuglesang og måske et løvebrøl fra Odense Zoo, hvor Aafarten lægger til efter en sejlads, der fører dig langs haverne i Odenses fine gamle kvarterer.

Du kan også sejle videre og tage en rejse tilbage i tiden: Gå på opdagelse i det fynske landskab, som det så ud på H.C. Andersens tid i 'Den Fynske Landsby' - eller blot nyde livet ved Skovsøen i Fruens Bøge. Her har Odenseanerne mødtes gennem mere end 100 år – slappet af, nydt naturen, den medbragte mad – og hinanden…

På friluftsscenen i Den Fynske Landsby er der både børneteater og rockkoncerter i sommermånederne. På Aafartens turbåde kan du sommeren igennem være heldig at opleve forskellige musikere spille, mens du nyder en øl eller et glas vin.

Odense Aafart kan sørge for maden både til store og små. Vi sejler jer ud i det grønne til gode oplevelser for hele familien – velkommen ombord.

Odene Aafart arrangerer ligeledes en lang række event henover sommeren lige fra vin, øl-og ginsmagninger, musikopleveler, guidede ture, børneoplevelser og quizture. Se mere på https://aafart.dk/events/

For yderligere information, sejlplaner og priser: Se Odense Aafarts hjemmeside www.aafart.dk

 

Natur
Musik & underholdning, Seværdighed, Is- og vaffelboder, Børneaktivitet, MUST SEE