Oplysninger

Landal Ebeltoft

Øerkrogvej 2, 8400 Ebeltoft
Book online

Billeder

Landal Ebeltoft

Landal Ebeltoft, en del af Øer Maritime Ferieby, er et enestående feriecenter beliggende på Syddjurs ved Ebeltoft. Med sin unikke placering på 7 broforbundne øer, omgivet af kanaler og en lystbådehavn, tilbyder stedet et idyllisk maritimt miljø. Feriecentret er perfekt for familier, med en lang række aktiviteter og faciliteter, herunder en stor sportshal for udfordrende sportsgrene, en afslappende svømmehal med sauna, og muligheden for et sjovt slag minigolf.

Den indendørs svømmehal er et hit for vandhunde i alle aldre, med muligheder for at svømme, plaske i børnebassinerne, eller slappe af i et skønt massagebad​​. For de sportsinteresserede tilbyder sportshallen muligheder for at spille paddeltennis, badminton eller fodbold på en pannabane​​.

Landal Ebeltoft er også perfekt for udendørsaktiviteter. Nyd en kop kaffe, mens børnene leger på legepladsen, eller tag del i de mange udendørs sportsaktiviteter som tennis, fodbold eller beachvolley. Der er også en minigolfbane til en hyggelig familieaktivitet​​​​.

Golfentusiaster kan nyde en runde golf med udsigt til Kattegat på de nærliggende golfbaner som Grenå Golfklub og Ebeltoft Golf Club​​. Området omkring parken byder også på skønne naturoplevelser. Tag vandreskoene på og udforsk de smukke omgivelser ved stranden, besøg områdets byer, eller oplev Nationalpark Mols Bjerge​​.

For de cykelglade er der mulighed for at leje cykler og tage på oplevelse i lokalområdet, herunder udfordrende offroad ture på mountainbike​​.

Med alle disse muligheder, kombineret med lækker mad i Café Benjamin, er Landal Ebeltoft det perfekte sted for en aktiv og hyggelig familieferie i smukke maritime omgivelser​​​​.

Læs også mere her: Øer Maritime Ferieby

Overnatning
Feriecenter