Oplysninger

Nr. Bork Keramik

Midtbyvej 27, 6893 Hemmet

Billeder

Nr. Bork Keramik

I bunden af Ringkøbing Fjord finder du Nr. Bork Keramik – et keramisk værksted og forretning, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse i spændende unika og butikkens populære keramikserier. 

Høj kvalitet
Det er keramikeren Inge M., der står bag både værksted og forretning, og hun er dygtig til sit håndværk. Tallerkner, fade, krus, vaser, figurer - der er lagt et stort arbejde i hvert emne, du finder i forretningen. Du kan derfor være sikker på at forlade butikken med smuk brugskunst af høj kvalitet. I forretningen finder du selvfølgelig Inge M’s populære keramikserier, men du har også mulighed for at købe unika, hvor der kun vil være et par stykker af hvert emne til salg.

Stor tendens i boligindretning
Keramik er en af de helt store tendenser i boligindretningen lige nu og dét med god grund. Om du har et stykke unika til at stå fremme eller dækker et flot bord, vil keramikindslaget være med til at udstråle hygge og personlighed. 

Er det på tide at få opdateret boligen lidt, eller har du for længst tabt hjertet til keramik, skal du tage at kigge forbi Nr. Bork Keramik.

Kultur
Bolig & indretning, Antik & genbrug, Kunst