Oplysninger

Bork Legeland

Enggaardsvej 9, 6893 Hemmet
Book online

Billeder

Bork Legeland

I nærheden af Bork Havn ligger Bork Legeland. Bork Legeland er et paradis for alle, der er til spænding, leg og hygge. Legelandet breder sig over 2500 m2 og huser et væld af aktiviteter for folk i alle aldre. 

Når entréen er betalt, er alle aktiviteter GRATIS hele dagen – alle gæster får armbånd på og kan derfor forlade og vende tilbage til legelandet samme dag. 

Gå ombord i et utal af oppustelige lege- og hoppeborge, spring i trampoliner eller smut i det overdådige kuglerum. Der er også muligheder for alverdens spil på spillemaskiner, bordtennis, pool eller det morsomme air-hockey. For de lidt større er der bl.a. rodeotyr, sumodragter og gladiatordyst foruden meget, meget mere. 

Entre

Under 2 år: Gratis

Over 2 år: 90,-

10 - turs kort: 750,-

Café
Tag en pause, eller slut dagen af i den dejlige lille Café Ko. Det er også tilladt at medbringe og nyde egen mad i legelandet.

Uanset om I er på ferie i området, skal på en dagsudflugt eller blot ønsker at få rørt lattermusklerne og udfolde sig aktivt på en hyggelig måde, er Bork Legeland et herligt og sikkert valg. Her vil hele familien få alle tiders legedag. 

Vi ses!

Familie
Børneaktivitet, Legeland, Underholdning, Dagsture