Oplysninger

M/S Solea

Toldbodgade 20, 6960 Hvide Sande

Billeder

M/S Solea

Vi byder dig velkommen om bord på vores kutter M/S Solea, der er udstyret med alt i moderne teknologi og sikkerhedsudstyr og betjenes af vores dygtige besætning, der alle har mange års erfaring indenfor erhvervsfiskeriet på Nordsøen. Skibet er som det eneste lystfiskerfartøj i Danmark udstyret med rulledæmpningstanke, så man ikke så nemt kan blive søsyg og dermed får en bedre fisketur. Skibet er desuden udstyret med det nyeste redningsudstyr og bliver synet hvert år af den danske søfartsstyrelse.

Vores besætning er alle tidligere erhvervsfiskere, med erfaring fra livet og arbejdet på havet. De sørger for, at der på de længere ture er is ombord til nedkøling af den friskfangede fisk, som kan renses med det samme på velindrettede rense- og fileteringsborde med rindende vand.

Der sælges fiskegrej og udlejes stænger ombord. Bliver I sulten eller tørstig kan dette også klares - der sælges, øl, vand, kaffe, the og evt. pølser ombord på turene. Husk selv madpakke/forplejning.

Vi tilbyder ture af varierende længde, så der er ture, som passer til alle, fra de uøvede og børnene til erfarne havfiskere, som skal have stillet eventyrlysten og har mod på at prøve nye og spændende udfordringer. Skibet er godkendt til 36 personer, med tilsvarende plads under dæk.

Vi tilbyder også at leje hele skibet til max 36 personer ud til foreninger, klubber, firmaer og så videre. På disse ture kan I helt selv sammensætte, hvad det er I ønsker.

Pladsbestilling og betaling senest dagen før afgang. Ring venligst på telefon +45-97 31 23 41, hvis I har specielle ønsker. 

I tilfælde af dårligt vejr kan aflysninger forekomme, og turen vil blive flyttet til en anden dag!

Natur
Fiskeri