Oplysninger

Kommandobroen By Grantland

Toldbodgade 8, 1tv, 6960 Hvide Sande

Billeder

Kommandobroen By Grantland

Med udsigt over både fjord og hav kan du nyde en varm kop kaffe, en god frokost eller en lækker middag hos Kommandobroen by Grantland. 

Restauranten ligger i fantastiske omgivelser på havnen i Hvide Sande. Her er du helt tæt på det livlige havnemiljø, som gør Hvide Sande til et helt unikt sted at holde ferie. 

Indehaver Michael Grantland stammer fra Hvide Sande. Han er uddannet kok og har erfaring fra en stribe anerkendte restauranter i både ind- og udland. 

Frokost og aftenmenuer
Til frokost kan du blandt andet nyde et stjerneskud, stegte rødspættefileter, en rørt tatar eller restaurantens marinerede sild. 

Aftenmenukortet byder på to forskellige menuer med flere mindre retter bestående af både fisk, skaldyr og kød. 

Uanset om du kommer til frokost eller aften, så har det venlige personale altid fokus på at skabe en god stemning i de hyggelige lokaler.  

Børnemenu
Kommandobroen by Grantland er en børnevenlig restaurant med et fyldigt menukort til de mindste. 

Børnene har blandt andet mulighed for at sætte tænderne i en lækker rødspættefilet med pomfritter eller rugbrød, en sprød kylling med pomfritter eller en omgang pasta med kødsovs. 

Desserten skal de små selvfølgelig heller ikke snydes for. Her tilbyder Kommandobroen by Grantland en dejlig vaniljeis med chokoladesovs og krymmel. 

Spisesteder
Dansk, Fisk & skaldyr, Restaurant, Gourmet