Oplysninger

Mormor's ting og sager

Vardevej 93, 6880 Lyne

Billeder

Mormor's ting og sager

Ikke langt fra hverken Ringkøbing Fjord eller Tarm, i den vestjyske landsby Lyne, finder du Mormor’s Ting og Sager. Mormor’s Ting og Sager er en kombineret forretning og café, og så er der faktisk også mulighed for overnatning i deres skønne Bed and Breakfast. 

Nostalgi og barndomsminder
Når du træder ind i Mormor’s Ting og Sager, så føles det vitterligt som at træde ind hjemme hos mormor. Her dufter af strikketøj, kaffe, blomster og barndomsminder. Det er med andre ord ren nostalgi. Forretningen byder på alt fra brugskunst til håndarbejde og blomster, og det er svært ikke at blive fristet. 

Har du et særligt ønske til blomsterdekorationer, hører Mormor’s Ting og Sager gerne fra dig i god tid, så de har mulighed for at lave noget fint til dig. 

Café og Bed and Breakfast
Det er ikke kun butikken, folk tager til Lyne for at besøge. Mange smutter også forbi Mormor’s Ting og Sagers café for at få noget varmt at drikke og noget dejligt at spise. Leder du efter overnatning i området, er det tilhørende Bed and Breakfast også et oplagt valg. Her er der garanti for en god nats søvn i nyredte senge og selvfølgelig et solidt morgenmåltid at starte dagen på.

Kom endelig forbi!

Shopping
Bolig & indretning, Café