Oplysninger

Rindby Supermarked, Let Køb Fanø

Kirkevejen 32, 6720 Rindby

Billeder

Rindby Supermarked, Let Køb Fanø

Med egen bager, slagter og café er Rindby Supermarked et oplagt valg for dig, der gerne vil have indkøbet overstået af én omgang men samtidig også gerne vil inspireres af et stort udvalg af gode fødevarer. 

Bredt udvalg af dagligvarer
Rindby Supermarkedet tilbyder et bredt udvalg af dagligvarer, der både henvender sig til de miljøbevidste, de tilbudsglade og til dem, der bare leder efter en god flaske vin. Med andre ord har Rindby Supermarked alt, hvad hjertet begærer. Ja, forretningen har sågar en isenkramafdeling. 

Eget bageri og slagter
I bagerafdelingen kan du fra klokken 7 alle ugens dage hente friskbagt morgenbrød, og afdelingen har desuden også et stort udvalg af fristende brød og kager. Du må heller ikke snyde dig selv for at slå et smut forbi slagterafdelingens friske udvalg. Køber du ind til frokostbordet eller forretten, må du desuden unde dig selv at prøve slagterens laks fra egen rygeovn. Det er et lille smagsmirakel.

Brugskunst
I vores brugskunstsafdeling finder du alt, hvad hjertet begærer af både smukke og dekorative ting til hjemmet. Vi har sørget for et bredt udvalg, så du med garanti kan finde noget, som passer ind i dit hjem. Hvad enten det er brugsting til hjemmet eller en mindeværdig souvenir fra dit ophold på Fanø, så kan du finde det her.

Rindby Supermarked ligger placeret midt på Fanø og har indkørsel direkte fra Postvejen. 

Shopping
Dagligvarebutik