Oplysninger

Club Fanø - Blokart

Kirkevejen 13, 6720 Fanø
Book online

Billeder

Club Fanø - Blokart

Blokart er noget af det sjoveste, du kan lave på stranden på Fanø. Der er ikke noget som at suse ned ad stranden sammen med sin familie og venner. 

En blokart er populært sagt en optimistjolle på hjul. Det tager højst 10 minutter for vores instruktør at lære dig at køre en blokart. Det handler primært om at lære lidt om vind og vindretning og om, hvordan man vender. Det er absolut ikke farligt at køre med Blokart. Du får udleveret hjelm og handsker, og du sidder fastspændt i køretøjet i en sikkerhedssele. Du skal først og fremmest huske på, at du ikke er alene på stranden og derfor tage hensyn til de andre trafikanter. Inden du kan komme ud at køre, skal du udfylde en lejekontrakt. Da du kører på eget ansvar, er det din egen forsikring, der skal dække skader på materiel eller personer.  

Vi gør opmærksom på, at vi ikke lejer blokarts ud uden, at vores instruktør er med. Selvom det ikke er farligt, er det vigtigt for os at være på stedet og kunne hjælpe dig, så du får den bedste og sikreste oplevelse.

Alder: fra ca 12 år (mindst 135 cm høj)
Mødested: Club Fanø, Kirkevejen 13, Rindby.

Oplevelser
Underholdning, Adrenalin kick, Strand