Oplysninger

Billeder

Lemvig

Vil du opleve en hyggelig, dansk handelsby med et bredt udvalg af butikker, spisesteder, kultur og et livligt byliv, så skal du besøge Lemvig. Lemvig går under navnet Vestjyllands smilehul, og det er ikke så mærkeligt. Byen ligger i førsteparket til Limfjorden og er ellers omkranset af grønne marker.

Et bredt udvalg af forretninger

Om du er mand, kvinde, teenager eller barn, vil du elske at gå på opdagelse i Lemvigs butikker. Her finder du både butikker, der specialiserer sig i dame- og herremode, børnetøj, sportstøj, sko, tasker, briller og smykker. Lad dig ikke skræmme af, at byen placerer sig i Vestjylland. Byens forretninger sætter en stor ære i at have et ligeså spændende og opdateret udvalg, som du finder i landets største byer. Trænger garderoben til en opdatering, kan du derfor trygt besøge Lemvig. Det samme gør sig gældende, hvis du er på udkig efter at forkæle dig selv med en ny frisure eller en skøn duft.

Det er ikke kun tøjforretningerne og butikker med speciale i personlig pleje, der dagligt trækker folk til den hyggelige handelsby. Byen har også et stort udvalg af butikker, der har specialiseret sig i boligindretning og design. Smukke møbler, god belysning, nips, tallerkner, maling – du kan med andre ord ikke undgå at finde det, du leder efter (eller ikke vidste du ledte efter) i Lemvig.

Dagligvarer, specialbutikker og skønne spisesteder

Besøger du Lemvig, kan du passende svinge forbi en af byens mange velassorterede dagligvareforretninger. Her sætter de en dyd i altid at have friske varer og fyldte hylder. Skal der kræses lidt ekstra om madlavningen eller fredagshyggen, må du også unde dig selv at besøge en af byens mange specialforretninger, der forhandler alt fra vin til slik. Er fødderne ømme efter en hel dag i Lemvigs hyggelige gader, er det også oplagt at skrue lidt ekstra op for forkælelsen og besøge en af byens skønne spisesteder.

Vestjyllands smilehul

Der er mange gode grunde til at besøge Lemvig. Spændende butikker, spisesteder og et livligt byliv. Foruden det skiller byen sig også ud ved at placere sig midt i naturskønne omgivelser. Lemvig ligger i førsteparket til Limfjorden og er fra alle andre kanter omkranset af marker og natur. Skulle du blive træt af bylivet, er der altså rig mulighed for skønne gåture og naturoplevelser i og omkring Vestjyllands smilehul. Følg planetstien, og bliv klogere på solsystemet, eller gå en aftentur på havnen. Har du lyst til at dykke mere ned i Lemvigs historie, er der også rig mulighed for det. Besøg byens museum, kirke eller et af de mange andre kulturelle tilbud, som byen byder på.

Tag til Lemvig, hvis du vil opleve en hyggelig, dansk handelsby placeret i naturskønne omgivelser. Her finder du både et bredt udvalg af butikker, spisesteder, kultur og et livligt byliv. Det er med andre ord ikke så mærkeligt, at byen går under kælenavnet Vestjyllands smilehul.

Oplevelser
Autentiske oplevelser