Oplysninger

Husodde Strand Camping

Husoddevej 85, 8700 Horsens

Billeder

Husodde Strand Camping

I hjertet af Østjylland, 5 km fra Horsens Centrum, ligger 3-stjernede Husodde Strand Camping, der med skønne rammer og en vidunderlig udsigt over Horsens Fjord er et ideelt og sikkert valg for alle campister.

Faciliteter 

Husodde Strand Camping er en fredelig campingplads, der byder på et væld af muligheder for børn og voksne, bl.a. ligger pladsen ganske tæt på en børnevenlig strand med blåt flag og badebro.

Der er et stort aktivitetsprogram, bl.a. med bålpandekagebageri, krabbefiskeri mm. Der er minigolf i flere afskygninger – prøv middelalder minigolf – måske by night med selvlysende bolde. Herudover er der en stor og fin legeplads med hoppepude og legetårn.

Overalt er der god dækning med Wi-Fi.

Campingpladsen er hundevenlig, og ligger tæt ved en hundeskov. 

Den smukke omkringliggende natur lægger op til gode gå- og cykelture i det fri. Her kan det anbefales at låne en af pladsens gratis ’Grab a Bike’ cykler.

Kiosk

Ta´ en pause i kiosken, hvor der bydes både på gammeldags isvafler, softice, kaffe og naturligvis kolde drikke til en varm dag.

Overnatning

Der er på Husodde Strand Camping god plads til vogne, autocampere og naturligvis telte i alle størrelser.

Der udlejes også 16 dejlige campinghytter i forskellige kategorier med plads til 2-8 personer og store familietelte kan også lejes med plads til 4 personer.

Overnatning
Campingplads