Oplysninger

FÆNGSLET

Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Billeder

FÆNGSLET

Få fortalt spændende historier om livet i fængslet, om fangere og de mange genstande ved et besøg i FÆNGSLET i Horsens. Du har mulighed for at gå på opdagelse i de mange celler, se film, kigge på billeder og høre tidligere fanger og ansætte fortælle om fængslet. Det tidligere Horsens Statsfængsel lukkede i 2006 efter mere end 150 år med fængselsdrift. I 2012 åbnede FÆNGSLET som en oplevelsesvirksomheden. FÆNGSLET huser i dag et prisbelønnet fængselsmuseum, overnatning, café, iværksætteri, store koncerter, kunst- og kulturfestivaler og erhvervskonferencer. Billederne er indsendt af Michelle Christensen, @michellelindofficial

Få fortalt spændende historier om livet i fængslet, om fangere og de mange genstande ved et besøg i FÆNGSLET i Horsens. Du har mulighed for at gå på opdagelse i de mange celler, se film, kigge på billeder og høre tidligere fanger og ansætte fortælle om fængslet. 


Det tidligere Horsens Statsfængsel lukkede i 2006 efter mere end 150 år med fængselsdrift. I 2012 åbnede FÆNGSLET som en oplevelsesvirksomheden.


FÆNGSLET huser i dag et prisbelønnet fængselsmuseum, overnatning, café, iværksætteri, store koncerter, kunst- og kulturfestivaler og erhvervskonferencer.


Billederne er indsendt af Michelle Christensen, @michellelindofficial


Kultur
Café, Musik & underholdning, Museum & udstilling