Oplysninger

Humlum Kro

Vesterbrogade 4, 7600 Humlum

Billeder

Humlum Kro

I Humlum, lige i nærheden af den vidunderlige Limfjord, ligger Humlum Kro. Humlum Kro er en autentisk kro, der laver maden fra bunden, kræser om sine gæster og sætter herlige rammer for overnatning, spisning og selskaber. 

Restaurant
Krofatter er kok og står selv i køkkenet med hans elev og køkkenmedhjælper. Kroens à la carte kort er småt men godt og her er fokus på god, hjemmelavet mad samt friske råvarer - her får årstiden lov til at sætte sit præg. Kroen kører med konceptet de kalder for husmandskost, som er en god dansk ret hvor sovs og kartofler er ad libitum til en fornem pris à 75 kr. Al mad er lavet fra bunden af friske råvarer. 

Her på restauranten er den gode smag i højsædet, og der arbejdes hårdt for den gode madoplevelse.

Selskab 
Humlum Kro sætter gerne en sikker og festlig ramme for dit selskab. Kroen kan huse fra 10-300 personer og tilbyder flere menuer, så dine ønsker kan blive opfyldt. 

Det gode selskab kræver en god planlægning. Denne planlægning tager kroens personale glædeligt aktiv del i. Det væsentlige er, at du føler dig tryg gennem hele planlægningsprocessen, der foruden mad og lokale gerne indeholder bestilling af musik, borddækning, velkomstdrinks, fotografering, indlogering og overnatning. 

Overnatning
Humlum Kro huser 8 værelser, hvoraf 5 er med eget bad/toilet. Alle værelser fremstår lyse og behagelige, og er alle med gratis WI-FI.

Overnatning
Dansk, Fisk & skaldyr, Restaurant, Kunst, Kro