Oplysninger

Hotel Vinhuset

Sct. Peders Kirkeplads 4, 4700 Næstved

Billeder

Hotel Vinhuset

Centralt placeret i Næstved finder du Hotel Vinhuset, der med sit herskabelige ydre og stemningsfulde indre næsten kun kan være lig med en god oplevelse. Om du leder efter lokaler til festen eller overnatning til ferien, står vores veluddannede personale klar til at tage hånd om dig. 

Historisk og stemningsfuldt
Dele af Hotel Vinhusets bygning går helt tilbage til 1500-tallet, og har desuden fungeret som hotel siden 1778. Man kan ikke besøge hotellet uden at kende den fine historie om vinhandleren Hanstenn, der i 1752 bad kongen om lov til, at hans ældste datter Maren ved hans død måtte overtage driften af kroen. Kongen gav sin tilladelse, og i 1754 overtog Maren kroen og døbte den Vinhuset.  Hotellet oser generelt af historie, og de store værelser vil med sin smagfulde indretning tage dig tilbage til 1930’erne. Du må heller ikke snyde dig selv for at besøge hotellets restaurant. Restaurant Vinhuskælderen ligger i kælderen og er med sin skæve hvælvinger og dejlige mad en oplevelse, du er nødt til at unde dig selv, hvis du er på de kanter. Får du brug for at komme tilbage til vores århundrede, er det bare at gå ud ad hoveddøren. Hotel Vinhuset ligger nemlig centralt placeret i Næstved, og du er hverken langt for forretninger eller spisesteder.

Selskaber
Hotellet er ikke kun et besøg værd for overnattende gæster. Hotel Vinhuset kan også tilbyde gode lokaler til både møder og fest, der ligesom resten af bygningen er historiske og charmerende.

Hos Hotel Vinhuset står vi klar til at byde dig velkommen og sørge for, at dit besøg bliver noget særligt. Vi ses!

Overnatning
Hotel