Oplysninger

Hotel Medi Ikast

Rådhusstrædet 8, 7430 Ikast

Billeder

Hotel Medi Ikast

I den midtjyske by Ikast finder du Hotel Medi, der med sin hyggelige og smagsfulde indretning står klar til at byde dig velkommen. Om du er på udkig efter overnatningsmuligheder til familieudflugten eller golfferien, eller du leder efter den perfekte ramme til firmafesten eller mødet, så har Hotel Medi et godt tilbud til dig. 

I midten af Jylland
Med sin centrale placering i midten af Jylland, fristes man til at beskrive Ikast som Jyllands navle. Beskrivelsen er ikke helt forfejlet, for byen ligger vitterligt tæt på alt. Du er 14 minutters kørsel fra Herning og er heller ikke langt fra hverken Silkeborg eller Aarhus. Det er dog ikke nødvendigt at forlade Ikast, hvis der skal ske noget. Så snart du træder ud af Hotel Medis fordør, står du på torvet i Ikast og er kun få skridt fra Danmarks længste overdækkede gågade, hvor mulighederne for at brænde penge af og få noget dejligt at spise er mange. Hvis du trænger til at få sved på panden, kan du benytte dig af hotellets motionsrum, og derudover har hotellets gæster gratis adgang til Ikast Svømme- og Wellnesscenter, der ikke ligger mange minutter væk. Efter en lang dag kan det anbefales at bestille bord i hotellets restaurant, der serverer alt fra lette retter til 4-retters menuer. 

Selskaber
Hotel Medi er også en oplagt lokation, hvis du leder efter et skønt sted at fejre en større livsbegivenhed eller holde et møde. Med sine gode lokaler, dejlige køkken og smilende personale er den perfekte ramme sat for et vellykket arrangement.

Hotel Medi er med sin centrale placering et oplagt valg, hvis du leder efter overnatning eller lokaler i det midtjyske. Vi glæder os til at se dig.

Overnatning
Hotel