Oplysninger

Hotel Årslev Kro

Silkeborgvej 900 , 8220 Brabrand

Billeder

Hotel Årslev Kro

Kun 10 minutter fra Aarhus finder du Hotel Årslev Kro, der med sit charmerende ydre, sin dejlige mad og professionelle medarbejdere med garanti ikke kommer til at skuffe. Om du leder efter overnatning til golfferien eller den romantiske weekend, eller du er på udkig efter et godt sted at afholde et kursus eller et møde, så er Hotel Årslev Kro et godt valg. 

Få minutter fra Aarhus
Med sine 78 hyggelige og velindrettede værelser er Hotel Årslev Kro en oplagt base, hvis du drømmer om at besøge Aarhus. Hotellet ligger kun 10 minutter fra centrum og er nemt at komme til og fra med offentlig transport. Aarhus er en by i rivende udvikling med gode shoppingmuligheder og madoplevelser for alle budgetter. Byen er desuden fyldt med spændende arkitektur og museer. Som gæst på Hotel Årslev Kro får du rabat på entré til Den Gamle By, ARoS og Djurs Sommerland. Hotellets egen restaurant, Det Rustikke Landkøkken, der byder på god dansk kromad, må du heller ikke gå glip af. Hvis du har børn med, vil de desuden elske hotellets grønne områder med både fodboldbane og legeplads. 

4-stjernede kursus- og konferencefaciliteter
Hotel Årslev Kro er kendt for sine gode kursus- og konferencefaciliteter og er med sin placering tæt ved både E45 og Herningmotorvejen et oplagt sted at afholde dit kursus eller konference.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og sørge for, at du får et uforglemmeligt besøg på Hotel Årslev Kro.

Overnatning
Restaurant, Hotel