Oplysninger

Hjertestien ved Bork Havn

kirkehøjvej 44, 6893 Hemmet

Hjertestien ved Bork Havn

Vil du gerne kombinere motion og glæden ved den smukke danske natur i et? Muligheden for dette kan findes ved Bork havn og fælled, hvor der er etableret en Hjertesti. Disse hjertestier findes flere steder i Danmark, hvor de er skabt af Hjerteforeningen med det formål at få flere til at bevæge sig. Det anbefales nemlig at man dagligt bevæger sig 30 minutter, derfor er hjertestien en oplagt aktivitet. 

Underholdende motion
Hjertestien består af en 1 kilometer lang afmærket strækning med 5 forskellige poster, hvor der ved hver findes 2-3 motionsredskaber, som er til fri afbenyttelse døgnet rundt. Ved disse poster er der mulighed for at træne hele kroppen igennem ved hjælp af de forskellige redskaber. Ved hver station findes der introduktion og vejledning til brug af redskaberne, så man får forståelse for, hvordan redskabet fungerer.

Der er også god mulighed for en gå- eller løbetur i det naturskønne område. Ud over det findes der også legepladser i området, hvor børn kan få bevæget sig på en underholdende måde. Derfor er det nemt for alle aldersgrupper at få bevæget sig og samtidigt have det sjovt på Hjertestien. 

Den omkringliggende natur
Ruten strækker sig igennem en skov, hvor der også er mulighed for en smuk udsigt ud over vandet. Derfor bliver motionen mere interessant, da den kombineres med den friske luft og de smukke omgivelser.

Alle disse faciliteter udgør den perfekte måde at få motion kombineret ind i sin hverdag. God fornøjelse!

Natur
Vandretur