Oplysninger

Bork Havn Feriecenter - Danland i Bork Havn

Kirkehøjvej 34, 6893 Hemmet

Billeder

Bork Havn Feriecenter - Danland i Bork Havn

Danlands feriecentre udgør alle en vidunderlig ramme om badeferie i Danmark. Der lægges op til gå-/badeture ved stranden, hyggelige stunder i de fine lejligheder, familieturneringer i minigolf eller bordtennis og naturligvis skønne timer i badelandet/swimmingpoolen. Her har du en eminent mulighed for kvalitetstid med dem, du holder af.

I Bork Havn Feriecenter bor du i skønne, lyse og velindrettede ferieboliger. Du bor tæt på fjorden og den fine havn. Omkring feriecentret er der et væld af seværdigheder, aktiviteter og attraktioner. F.eks. er der to fuglereservater inden for overskuelig afstand. I uge 31 løber Bork Havn Festival af stablen - her kan du nyde live musik og god stemning. 

Faciliteter
Der er rig mulighed for at udfolde sig aktivt og more sig på Bork Havn Feriecenter. Inden døre finder du et herligt badeland med tilhørende sauna, spa og dampbad. Herudover er der aktivitetsrum med bordtennis, poolbord, bordfodbold og spillemaskiner. Der er naturligvis gratis Wi-Fi. 

Udendørs er der hoppepude, trampolin, beachvolleybane, legeplads, petanquebane, tennisbane og bordtennis. 

Visse aktiviteter er mod betaling. 

Tryghed
Det er både let og trygt at bestille og bo på Danlands feriecentre. Inkluderet i alle priser er nemlig Danlands Tryghedsforsikring, som bl.a. dækker 24 timers lægevagt og kompensation ved sygdom.

Rabat på en række forskellige attraktioner
Danlands rabathæfte giver mulighed for rabatter på entrépriser til en bred vifte af landets bedste attraktioner heriblandt Aros, Legoland, Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

Vi glæder os til at se dig!

Overnatning
Badeland, Indendørssport, Tennis, Børneaktivitet, Underholdning