Oplysninger

Gammelgård Glas

Gammelgårdvej 12, 7650 Bøvlingbjerg

Billeder

Gammelgård Glas

Glaskunst på pinde

I Gammelgård Glas galleri sælges unik glaskunst af høj kvalitet. Det er et familieforetagende, hvor familien Christensen sammen designer og produktudvikler figurer, fade og smykker m.m. 
Mange af figurerne tager udgangspunkt i historier og traditioner. De første figurer, der blev skabt, var høns. Siden kom der hurtigt andre figurer til.

I dag produceres - ud over smykker og fade - mere end 120 forskellige figurer som høns, katte, havfruer, får, soldater, vikinger, vise mænd og mange andre glasfigurer, smykker af glas og store fade, som de tre kvinder fra familien står bag. Til mange af figurerne hører et postkort med en lille fortælling om produktet på dansk eller engelsk. 

Døtrene Camila og Catrine designer og produktudvikler i fællesskab med mor Ingalil. Camila er produktdesigner, tegner figurerne og laver billeder til Gammelgård Glas. Catrine er industriel designer, og hun designer alle glassmykkerne og unikaer. Ingalil, som er uddannet pædagog, er glaskunstneren og den daglige leder af firmaet. Far Knud er firmaets alt mulig mand.
Alle er med - unge såvel som gamle.

Galleriet er åben: 15. juni til 15. september

Onsdag-søndag kl. 11.00-15,30

Eller se hjemmesiden www.gammelgaardglas.dk

I caféen kan du nyde en kop kaffe med en varm kringle, eller du kan gå en tur i vores dejlige haver med legeplads til de mindste børn. 

I juli og august er der spændende aktiviteter for børn og voksne i workshoppen. Her kan du lave helt unikke figurer, relieffer, billeder m.m.

» Se vores workshops på hjemmesiden her

Shopping
Specialbutik, Café, Museum & udstilling, Kunst, Gårdbutik