Oplysninger

Enjoy Resorts Rømø - Wellness & Badeland

Vestergade 31, 6792 Rømø

Billeder

Enjoy Resorts Rømø - Wellness & Badeland

Trænger din veninde, kæreste eller mor til at blive forkælet? Eller måske gør du selv?
Enjoy Resorts Rømø gemmer på en skøn wellnessafdeling, som uden tvivl vil få jer ned i gear og sørge for, at I får den dag, som du ved, I fortjener.
Er det børnenes tur til at være i fokus, har Enjoy Resorts Rømø også en badelandsafdeling, der vil få alle børn til at hoppe af begejstring.

Luksuriøs wellnessafdeling
2400 kvadratmeter ren velvære. Det er det, du kan forvente, når du besøger wellnessafdelingen. Lad roen falde over dig i det skønne saltbassin og bliv straks vågen igen under Det kolde Gys. Mærk varmen komme tilbage til kroppen, når du sænker dig ned i varmvandsbassinet eller trækker vejret dybt i den finske sauna. Wellnessafdelingen gemmer også på en skøn udendørsafdeling, hvor du finder spabad, sauna og hvileområder.

Badeland
Trænger børnene og de barnlige sjæle til at få brændt noget energi af, så er Enjoy Resorts Rømø badeland et oplagt sted at besøge. Her finder du et afgrænset lavt varmtvandsbassin til de mindste og en stor swimmingpool til de større, hvor der er mulighed for at lege på de forskellige vandredskaber, spille vandvolley og svømme et par baner.

Trænger du til en pause, kan du sætte dig godt tilrette i spabadet og nyde varmen og de letmasserende bobler.

Om den står på venindehygge eller badeland, så står vi hos Enjoy Resorts Rømø klar til at byde dig velkommen i vores skønne omgivelser. 

Nyttige
Badeland, Wellness