Oplysninger

Enjoy Resorts Rømø

Vestergade 31, 6792 Rømø

Billeder

Enjoy Resorts Rømø

Øferie. Der er noget idyllisk over betegnelsen, og hvis turen går til Rømø, er der noget om snakken. Med udsigt over Vadehavet og Rømø Golfklub er Enjoy Resorts Rømø en oplagt base under dit besøg på øen. 

Stemningsfulde ferieboliger og luksuriøs wellnessafdeling
Sommerferie med børnene, golfferie eller en romantisk weekend. Enjoy Resorts Rømø er ideelt til det hele. Lej en af de stemningsfulde ferieboliger, der med deres rødbrune teglsten og stråtækte tage smelter ind i øens resterende byggestil. Boligerne er moderne indrettet med god plads i køkkenet og et behageligt stueområde, der indbyder til at komme helt ned i tempo og få slappet af. Resortets luksuriøse wellnessafdeling med alt fra swimmingpool, salt- og koldtvandsbassiner til varmtvandsbassiner, finsk sauna og vandmassage vil uden tvivl også hjælpe dig med at komme ned i gear. 

Fitnesscenter og gode faciliteter for børn
Skal der ske lidt mere, har resortet også et godt fitnesscenter, en bowlingbane og en 18-hullers golfbane i baghaven. Desuden gør Enjoy Resorts Rømø en dyd ud af, at børnene skal have en god ferie. Foruden gratis WiFi har resortet faciliteter både inde og ude, hvor der er mulighed for at klatre, gynge, hoppe og slå sin storesøster i forskellige PlayStation-spil. 

Om du ønsker at slappe af, være aktiv eller bare nyde smukke Rømø, er Enjoy Resorts Rømø et ideelt valg. Her på resortet glæder vi os til at byde dig velkommen og sørge for, at du får lige den ferie, du drømmer om. 

Overnatning
Feriecenter