Oplysninger

Enjoy Resorts Rømø - Golf

Vestergade 31, 6792 Rømø

Billeder

Enjoy Resorts Rømø - Golf

Med udsigt over Vadehavet finder du på Rømø en af Danmarks smukkeste golfbaner. Hvis du ønsker at fordybe dig i spillet, kan du med fordel booke et golfophold på Enjoy Resorts Rømø, der ligger lige ud til banen. 

18-hullers linksgolfbane eller Pay & Play

Michael Traasdahl Møller er designeren bag golfbanen, der er anlagt efter de traditionelle skotske linksbaner. Nyd den smukke udsigt over klitter og hav, når du går de 18 huller, og læg mærke til banens naturlige fladhed, der giver dig mulighed for at overskue hele banen. Foruden linksbanen kan du også prøve kræfter med Rømø Pay & Play. Her er det ikke nød-vendigt at være medlem af en golfklub eller have stor erfaring for at spille. 

Golfophold på Enjoy Resorts Rømø

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra ved siden af golfspillet, skal du overveje et golfophold på Enjoy Resorts Rømø. Foruden golfbanen får du adgang til resortets luksuriøse wellnessafdeling, hvor du kan slappe af efter dagens spil. Hvis du stadigvæk har mere energi at brænde af, har du også mulighed for at besøge resortets fitnesscenter. 

Om den står på golfophold eller bare en enkelt dag på banerne, kan du være sikker på, at golf på Rømø ikke vil skuffe dig. Banerne er gode og omgivelserne smukke. Vi ses!

Sport
Golf