Oplysninger

DCU-Camping Blommehaven

Ørneredevej 35, 8270 Højbjerg

Billeder

DCU-Camping Blommehaven

Få kilometer fra Danmarks andenstørste by ligger den naturskønne DCU-Camping Blommehaven midt i Marselisborgskoven med udsigt til Aarhus Bugt og de skønne strande. 
 
Faciliteter
Blommehaven har egen badestrand med badebro og tilbyder høj kvalitet i de tre store servicebygninger med bl.a. familiebaderum samt børnebadeværelse. 
Pladsen har masser af aktiviteter for børn så som legeplads, klatrevæg, hoppepuder, boldbane og indendørs legeplads for de helt små, og så tilbyder den ligeledes et perfekt område til teltcampister med køkken og spiseplads. Derudover har campingpladsen en tilknyttet kiosk, hvor I kan købe frisk morgenbrød og andre nødvendige varer. 
 
Udflugtsmuligheder
Med kun 5 km til Aarhus centrum er der let adgang til alt, hvad Aarhus har at byde på af caféer, shopping og kulturelle oplevelser. Der er cykelsti hele vejen fra Marselisborgskoven og ind til centrum, men I kan også cykle 4 km den modsatte vej langs skoven til Moesgaard Strand eller Museum. Der er ligeledes rig mulighed for at gå ture i nærområdet ved Marselisborgskoven og besøge dyrehaven. 
 
Overnatning
Kommer I ikke i egen campingvogn, har Blommehaven fine hytter i forskellige størrelser, som I kan leje.
Alle pladsens hytter på landsiden er veludstyrede med TV, egen terasse samt koldt og varmt vand. 
 
Hunde er meget velkomne i Blommehaven men skal dog altid holdes i snor og luftes udenfor pladsen. 
 

 

 

Overnatning
Campingplads