Tilbage til søgning

Det Grønne Museum

kategorier: Museum & udstilling
Indendørs Udendørs

På Det Grønne Museum kan du opleve jagten, skoven, landbruget og maden første gang samlet i ét museum. I dejlige omgivelser i Auning på Djursland ligger et levende museum, hvor du kan opleve husdyr, marker, køkkenhaver, traditioner, mennesker, maskiner og historier i årstidernes skiften. Det Grønne Museum er det nationale museum for jagt, skov, landbrug og madkultur og stræber efter at være internationalt anerkendt som det samlede museum og videnscenter for landbrug, jagt, skov og fødevarer. Museets arbejdsopgaver indebærer indsamling, registrering, bevaring, forskning og formidling af ovenstående emner. 

Det Grønne Museum har en samling af genstande, fotografier, malerier, mundtlige beretninger optaget på bånd og film, arkivalier bestående af breve, dagbøger og meget andet. 

Tag en tur ud i det  grønne med venner eller familie og nyd en oplevelsesrig dag ude med masser at røre ved og dufte til.  I Madens Hus kan du deltage i kurser og events året rundt ligesom Naturværkstedet og Det Historiske Køkken tager imod gæster i udvalgte weekender og ferier.


Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup og Dansk Jagt- og skovbrugsmuseum er fusioneret og dermed samlet blevet til Det Grønne Museum.Skriv en besked til Det Grønne Museum

Sommerhuse nær Det Grønne Museum