Oplysninger

Djurs Sommerland

Randersvej 17, 8581 Nimtofte

Billeder

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er et slaraffenland for både børn og voksne. Parken er flere gange blevet kåret til Nordens bedste sommerland, og med over 60 forlystelser er der noget for enhver smag. Parken er opdelt i 8 temalande, og I kan blandt andet komme på besøg i det Vilde Vesten, møde piraterne i Piratland og prøve det store vikingeskib i Vikingeland.

Er I til fart og spænding, er der flere muligheder for at få pulsen op. Prøv for eksempel Dragekongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster, hvor I suser rundt i svingene med benene dinglende frit i luften.  Eller Juvelen – Danmarks længste rutsjebane, som slynger jer afsted med op til 85 km/t.

Skal der mere ro på, kan I sejle en tur i Bananbådene i Afrikaland, tage en tur på vandcykel i Vikingeland eller se nærmere på parken fra toget. Der er også masser af legepladser, hvor børnene kan brænde noget krudt af, mens de voksne får sig en lille slapper.

Hvis I trænger til at blive kølet ned, er det store vandland det helt rigtige sted at besøge. Her er vandrutsjebaner til både store og små, bølgebad og legeland. Er man mere til sol end vand, kan man nyde solen på de mange solsenge, der er sat op i vandlandet.

Der er rig mulighed for at få stillet både den lille og den store sult ved de mange spisesteder i parken. Vil I hellere selv have maden med, er der bænke og borde, hvor I kan nyde den medbragte mad. Der er også mulighed for at bruge parkens store grillområde, hvor personalet sørger for, at der er tændt op i kullene. 

 

Billeder: Djurs Sommerland

Familie
Børneaktivitet, Underholdning