Tilbage til søgning

Cykler.dk / Cykel Mads

kategorier: Specialbutik Udlejning/salg
Indendørs

I dag bruger vi mange af vores timer på en cykel. Nogen bruger kun cyklen, hvis de mangler en liter mælk lørdag morgen, andre tager cyklen på arbejde, og så er der også nogen, der bruger cyklen som deres primære motionsform. Om du kan spejle dig i det ene, det andet eller det tredje, fortjener du en god cykel, og det kan Cykel Mads i Lemvig hjælpe dig med.

Bredt udvalg, god kvalitet, fornuftige priser
Hos Cykel Mads kan du være sikker på at finde de bedste mærker på markedet. Trek, Cube, Specialized, Batavus, Kildemoes, Avenue, Everton. Det er bare nogen af de mange mærker, der er repræsenteret i butikken. Butikken fører altså et bredt udvalg af cykler og udstyr i god kvalitet til både børn og voksne, og så kan du også forvente fornuftige priser. Hos Cykel Mads i Lemvig er de passionerede omkring cykler, og det vigtigste for dem er, at du finder den cykel, der passer bedst til dig. Derfor må du ikke tøve med at komme ind forbi. Cykel Mads dygtige personale hjælper dig med at vælge den helt rigtige model. 

Stor ekspertise på El-cykler
Har du brug for råd og vejledning omkring El-cykler, skal du endelig benytte dig af personalets mange års erfaring og store ekspertise på området.  

Udlejning af cykler
Fri for at slæbe cyklen med på ferie - Hos Cykel Mads har du mulighed for at leje cykler til alle formål. Hvad enten det du er til almindelige cykler, El-cykler eller MTB kan du leje det i butikken. Vores priser på udlejningscykler finder du på vores hjemmeside: http://cykel-mads.dk/udlejning.html

Besøg også hjemmesiden
Har du ikke mulighed for at komme forbi Cykel Mads fysiske butik, så er det heldigvis en løsning på det. Butikken har nemlig en hjemmeside, hvor du kan gå på opdagelse i de mange modeller. Hjemmesiden kan du finde i linket her: www.cykler.dk 

Vi bruger mange af livets timer på vores cykel, og derfor fortjener du en god en. Du finder Cykel Mads på Storegade i Lemvig.

Skriv en besked til Cykler.dk / Cykel Mads