Tilbage til søgning

Bork Vikingehavn

kategorier: Museum & udstilling Seværdighed Børneaktivitet Autentiske oplevelser Legeplads
Indendørs Udendørs

Duften af røg rammer jer, når I træder ind på Bork Vikingehavn. I husene har vikingerne travlt med at lave mad, smeden er ved at lave nye sværd og i offerlunden står Frej og Odin klar til at modtage gaver, mens den sejrende Kristus er i den lille trækirke. 

Træd 1000 år tilbage i tiden og oplev vikingerne helt tæt på. 
Tag familien med tilbage i tiden og gå på opdagelse i de rekonstruerede langhuse og se, hvordan Vestjyllands vikinger boede og arbejdede med forskellige håndværk. Tænd et lys i stavkirken eller læg et offer i offerlunden og se det håndlavede ”Bork Tapet”.
Hvis I besøger Bork Vikingehavn, når der er ekstra levendegørelse og levende historie, får I en oplevelse for alle sanser: smag, føl og duft jer gennem vikingetiden, mens børnene prøver nogle af de mange aktiviteter.
Besøger I Bork Vikingehavn i de mere rolige perioder, er der tid til at fordybe jer på havnene, se det smukke håndværk og studere detaljerne i vikingehusene.

Vikingehavnen for Børn

På Bork Vikingehavn kan børnene opleve vikingetiden på egen krop. De kan sejle med små vikingeskibe i voldgraven, klæde sig ud, spille spil eller prøve kræfter på vikingelegepladsen.

Husk at det er tilladt at have sin hund med - dog skal den være i snor.

Levende Historie

Bork Vikingehavn er en del af Ringkøbing-Skjern Museum, hvor I kan opleve historien lige der hvor den foregik. Museet består af en række autentiske bygninger, der alle fortæller hver sin spændende historie om det liv, der er levet her, og om hvordan mennesker og landskab har præget det!

På Ringkøbing-Skjern Museum er historien ikke bare udstillet i montre. Her kan I opleve den LEVENDE HISTORIE med alle sanser - gennem levendegørelse, guidede ture, børneaktiviteter og rundvisninger. Med et ugekort eller årskort er der rabat, når I besøger flere besøgssteder. Ugekortet kan købes på museets besøgssteder. Børn og unge op til 18 år har gratis adgang ifølge med en voksen. 

Skriv en besked til Bork Vikingehavn