Oplysninger

Blåvand – Ho området

Blåvandvej 28, 6857 Blåvand

Billeder

Blåvand – Ho området

Langt mod vest – ja, faktisk så langt mod vest man kan komme i Danmark, finder du Blåvandshuk. Her står et knejsende fyrtårn, der om natten leder sømænd sikkert forbi kysten og om dagen holder øje med området omkring Blåvand-Ho. Et område som uden tvivl er et af Danmarks dejligste. Læs bare med nedenfor.

Blåvand - Ho Bykort KAN HENTES HER

Her er noget for alle

Mand, kvinde, teenager eller barn – i Blåvand og Ho er der noget at komme efter for alle. Gå på opdagelse i de lækre dame- og herretøjsforretninger, køb et par nye løbesko, garn til en lækker strik eller et smykke til at minde dig om en dejlig tid. Nyd en kop kaffe eller en kold øl på en af de hyggelige fortovscaféer, og mærk områdets små lokalsamfund summe. I og omkring både Blåvand og Ho finder du også flere velassorterede dagligvare- og delikatesseforretninger, hvor alt du kunne have brug for og lyst til findes. Skal det være nemt eller måske ekstra lækkert, byder området også på alt fra pizza til gourmet.

Bølgeskvulp og kultur

Det er ikke kun fortovscaféer og lækre modetøjsforretninger, der årligt trækker mange mennesker til. Området kan nemlig i sig selv noget helt særligt. Her er vild natur og bølgeskvulp, rolige badestrande og kultur. Oplev udsigten over Vesterhavet og området omkring Blåvand-Ho fra Blåvandshuk Fyr, bliv blæst bagover af arkitekturen og den helt særlige stemning på museet Tirpitz, eller tag dine kære i hånden, og oplev de hvide løver i områdets zoo eller Bil Woodrows muldyrbunkerne på stranden. Når du alligevel befinder dig på stranden, skal du slå et smut forbi Vesterhavets første badebro, der strækker sig langt ud i havet og inviterer til en frisk dukkert. Den overdådige natur i skovene og ved Vadehavet langs halvøen Skallingen er også et skønt udflugtsmål, der oftest kan nydes i fred og ro.

Få pulsen op

Trænger du til at få pulsen op, er der rig mulighed for det i og omkring både Blåvand og Ho. Løb en tur i skoven eller på stranden, lej en cykel eller brug en formiddag til hest. Området byder også på suveræne golfoplevelser, og hvis adrenalinniveauet skal have et ekstra kick, er der også gode muligheder for mountainbikekørsel. Leder du efter en aktivitet, både store og små vil holde af, er minigolf og bowling også en mulighed. Trænger børnene stadigvæk til at få brændt noget energi af, kan I eksempelvis tage i svømmehallen eller besøge skovlegepladsen.

Danmarks vestligste punkt gemmer ikke kun på et knejsende fyrtårn, det gemmer også på et af Danmarks dejligste områder, hvor shopping- og madoplevelser går hånd i hånd med vild natur, interessant kultur og gode muligheder for en aktiv ferie. Her er med andre ord noget at komme efter for alle.

Shopping
Musik & underholdning, Information