Oplysninger

KUBO – Spar Money Hos Johnny

Kallesmærskvej 2, 6857 Blåvand

Billeder

KUBO – Spar Money Hos Johnny

Brugskunst, nips, legetøj og meget andet. Er du på udkig efter lidt nyt til hjemmet, eller vil du gerne forkæle en, du har kær, så er Spar Money Hos Johnny i Blåvand et besøg værd.

Gå på opdagelse
Det er svært ikke at blive fristet af butikkens udvalg, der spænder over alt fra lysestager og dekorative figurer til småmøbler og fine plakater. Interesserer du dig for boligindretning, og er du på udkig efter den der ting, der kan opdatere dit hjem, så skal du lægge vejen forbi denne perle i Blåvand. Butikken er ikke kun et besøg værd for voksne. Børn vil også elske at komme med. Her er der nemlig mulighed for at gå på opdagelse i butikkens gode udvalg af legetøj.

Rar atmosfære
Når du træder ind i butikken, vil du hurtigt føle dig godt tilpas. Her er en rar atmosfære, der sammen med det spændende udvalg giver dig lyst til at blive lidt længere. Personalet er smilende og hjælpsomme, og du kan altid forvente at få en høj service i butikken.

Spar Money Hos Johnny finder du centralt placeret i Blåvand. Hvis du ikke er på de kanter, kan du også besøge KUBO i Esbjerg og Ribe.

 

 

 

 

Shopping
Bolig & indretning, Legetøjsbutik