Oplysninger

Bike Point Klosterheden

Gudumlundvej 5, 7620 Lemvig

Billeder

Bike Point Klosterheden

Hos Bike Point Klosterheden kombineres den store passion for både cykling og naturen. Bike Point tilbyder cykeludlejning, mountainbiketure og forskellige events for alle. Her er man altid garanteret en fed naturoplevelse på to hjul. Oplevelserne finder sted i Klosterheden, som er Danmarks tredje største skov og dermed fyldt med forskelligt terræn. Her er der ligeledes et rigt dyreliv og fede mtb-spor.

Cykeludlejning
Hos Bikepoint udlejes der mountainbikes og gravelcykler til en tur i skoven, hvad enten det er med hele familien, venner eller kollegaer. Cyklerne kan lejes i alt fra 3 timer til en hel uge. Udlejningen foregår ved kontakt til Bike Point, og betalingen foregår gennem MobilePay. Så hvis man enten vil udfordres i det vilde terræn, eller blot nyde en skøn cykeltur, så er det med at leje en cykel hos Bike Point. Vi har cykler fra 6år.

Events og faciliteter
Bike Point udbyder mange forskellige events for alle. På deres hjemmeside finder man en eventkalender, hvor alle årets events kan ses. Her er det blandt andet events som Klosterheden-Safari, Bike, Burger and Beer, og Bike & Brøl. Ud over de fastlagte events kan der også arrangeres private arrangementer for familier, eller personaletur for firmaer. Der bliver ofte slået ekstra events op på Bike Point´s FB-side, så det er en god ide at følge den.

Familie
Cykelrute, Underholdning, Adrenalin kick, Udendørssport, Cykeludlejning