Tilbage til søgning

Beach Bowl – Bowling og Steakhouse

Lodbergsvej 36, Søndervig
6950 Ringkøbing

Beach Bowl – Bowling og Steakhouse

kategorier: Underholdning Dansk Bowling Restaurant Børneaktivitet Legeland
Indendørs Udendørs

Meget få steder i Vestjylland finder I så mange aktiviteter for både børn, unge og ældre samlet på et sted, som I gør på Beach Bowl i Søndervig. 

Her kan I bowle, lade de små boltre sig i legelandet, prøve kræfter med den imponerende superjumper, spise store bøffer, nyde en iskold fadøl og meget, meget mere. 

Bowling 
Bowlingbanerne hos Beach Bowl er de mest moderne af sin slags på vestkysten. Resultaterne vises på fladskærme, og I styrer selv slagets gang ved hjælp af brugervenlige touchscreens. 

På de 12 baner i centret er der mulighed for at sætte bander op langs siderne, når børnene spiller med, og om aftenen i weekenderne står den på Midnight Power Bowling, hvor der er mulighed for at vinde drinks i baren.

Legeland 
For de mindste har Beach Bowl et stort legeland, som er opført med stort fokus på, at det skal være sikkert for børnene at lege i legelandet.

Børn og barnlige sjæle er også garanteret gode oplevelser, når de prøver den imponerende superjumper, plasker i vand inde i de store waterballz eller forsøger sig mod hinanden i de små, hurtige bumber cars.

Restaurant
Der er også mulighed for at se fodbold og andre sportsgrene på storskærm i den hyggelige sportscafé.

Beach Bowl er for hele familien, og når I er trætte efter mange timers sjov i centret, kan I slutte dagen af med en stor, rød bøf og et godt glas vin i Beach Bowls udmærkede restaurant. 

Skriv en besked til Beach Bowl – Bowling og Steakhouse

Sommerhuse nær Beach Bowl – Bowling og Steakhouse