Oplysninger

Alberts

Store Torv 3, 8000 Aarhus
Book online

Billeder

Alberts

Du finder cocktailbaren Alberts på Store Torv 3 i Aarhus’ ældste kælder. Baren ligger under Store Torv i en gammel munkekælder fra omkring 1300-tallet. Baren er opkaldt efter vinhandleren Albert Thorup der handlede med vin og havde en bodega i kælderen fra 1885. 

Book bord hvis du vil være sikker på at få plads. Cocktailbaren har åbent fredag fra kl. 16.00-02.00 og lørdag fra kl. 20.00-02.00. Der er desuden udeservering på Store Torv hele sommeren mellem 12.00-24.00 fra mandag-lørdag.

Faktisk ligger Alberts i Aarhus’ ældste udskænkningslokale som og overtog førstepladsen fra Guldborg da den gamle bodega lukkede i 2015. Kælderen har i mange år gået under navnet Thorups Kælder, men hedder i dag Alberts – opkaldt efter selv samme person, nemlig Albert Thorup. :)

På Alberts serverer vi kvalitetsbevidste cocktails og specialøl for de tørstige århusianere. Vi står klar til at tage imod dig og dine venner i nok Aarhus’ mest historiske kælder. Med navneskiftet er kælderen i sensommeren 2016 blevet restaureret og istandsat så den i dag står smukt og indbydende. Vi glæder os til at se jer. :)

Kultur
Natteliv