Oplysninger

Æ' Huk Bar & Grill

Horns Bjerge 1, 6857 Blåvand

Billeder

Æ' Huk Bar & Grill

Leder du efter et hyggeligt sted at nyde en kold fadøl, eller er du på udkig efter byens bedste grillmad? Så skal du tage forbi Æ´Huk Bar & Grill, der helt sikkert ikke vil skuffe dig. 

Baren har den der særlige stemning, der gør, at du føler dig taget tilbage i tiden. Tilbage i tiden til dengang, Blåvand endnu ikke var blevet et populært og overfyldt feriested. Her er autenticitet, en varm og god stemning og gamle bartraditioner, der trækker tråde langt tilbage i tiden. Barens 25 siddepladser er besat af alt fra indfødte fiskere til glade turister, og besøger du baren, kan du ikke andet end at få en god aften. Bestil en kold øl eller et godt glas vin i den gamle bar og nyd en god aften i Blåvand. 

Byens bedste Fish n´ Chips

Er du på udkig efter Blåvands bedste grillmad, er Æ’ Huk Bar & Grill også det rigtige sted at besøge. Stedet er bl.a. kendt for at have byens bedste Fish n´ Chips, men har du i virkeligheden mest lyst til en sildemad, så klarer Æ’ Huk også det. Hvis du bestiller sildemaden, skal du huske at bestille en snaps til. Det koster kun 20 kroner. 

 

Kultur
Fastfood, Natteliv