Oplysninger

Blåvand Lys

Blåvandvej 3, 6857 Blåvand

Billeder

Blåvand Lys

Besøger du Blåvand, skal du unde dig selv at tage forbi Blåvand Lys, der foruden at sælge smukke hånddryppede og håndstøbte stearinlys også har en god tøjafdeling og en spændende brugskunstafdeling. 

Lysstøberi
Ved hjælp af gamle håndværksmæssige traditioner hånddrypper- og støber vi selv alle de stearinlys, som du finder i butikken. Det resulterer i, at alle vores smukke lys er helt unikke og i en klasse for sig. Der er desuden mulighed for at købe lys i alle størrelser og farver, og vi har alt fra traditionelle stagelys til helt særlige blondelys, der efterlader en fin blondekant, når lyset langsomt brændes ned. Er du interesseret i selv at prøve kræfter med lysstøbning, så tilbyder vi også det. Tag gerne børnene med. 

Tøjafdeling
Foruden vores store udvalg af lys har vi også en stor tøjafdeling, hvor vi sælger nøje udvalgt tøj til kvinder i alle aldre og størrelser. Vi gør en dyd ud af at tage på messer og besøge leverandører, så vi altid har det mest interessante tøj til at hænge i butikken. Der er også mulighed for at købe alt fra tørklæder til tasker, og hvis du er på udkig efter noget nyt til fødderne, har vi et stort udvalg af lækre sko fra Tamaris.

Brugskunst
Du kan også gå på opdagelse i vores brugskunstsafdeling, som ligesom alt andet i butikken er nøje udvalgt, så du kan være sikker på at få det bedste udvalg. Udvalget er stort, og vi møder dig altid med et smil, hvis du har brug for rådgivning. 

Hos Blåvand Lys glæder vi os til at se dig, om du så besøger os for vores gode udvalg af lys, tøj og brugskunst eller selv vil prøve kræfter med lysstøbning. Vi ses.

Shopping
Bolig & indretning, Tøj & tilbehør, Børneaktivitet