Oplysninger

Zoologisk Museum

Universitetsparken 15, 2100 København Ø

Billeder

Zoologisk Museum

Statens Naturhistoriske Museum er nationalmuseum for naturhistorien i Danmark og består af besøgsadresserne Zoologisk Museum, Geologisk Museum og Botanisk Have.

På Zoologisk Museum kan du gå på opdagelse blandt mammutter, moskusokser og hvaler og opleve Jordens dyreliv fra fortiden til nutiden. Besøg Naturhistorisk Laboratorium og få lov til at føle og røre ved skeletter og dyr eller oplev udstillingen Evolution, som tager dig med på en rejse i Darwins fodspor. Museet består af flere faste udstillinger og har løbende særudstillinger. Efter en tur rundt på museet kan du besøge museumsbutikken eller snuppe en kop kaffe på museets café. 

Museet lukker efter efterårsferien 2022: Det er ved at være sidste chance for at opleve det traditionsrige Zoologisk Museum, som efter 52 år lukker for besøgende den 23. oktober 2022. Dette sker som led i forberedelserne til åbningen af den nye store museumsbygning, der om et par år samler Statens Naturhistoriske Museum i nye fantastiske rammer i Botanisk Have. Se mere om den nye museumsbygning på nyt.snm.ku.dk.

Kultur
Café, Museum & udstilling