Oplysninger

Skjern Dyrehospital

Bredgade 82, 6900 Skjern

Billeder

Skjern Dyrehospital

Hos Skjern Dyrehospital er der fokus på både dyr og mennesker og du kan være sikker på, at dit kæledyr er i trygge hænder.
Personalet har mange års erfaring og er altid opdateret på de nyeste behandlingsmetoder. Her bliver brugt naturlige og sikre behandlinger.

Ydelser
Dyrehospitalet tilbyder en bred vifte af ydelser til behandling af akutte og kroniske sygdomme samt gener.

Blandt andet tilbydes homøopatiske behandlinger af dyr og mennesker, kiropraktik og ganganalyse af patienter med smerter. Vaccinetjek også kaldet titertest tilbydes, så overvaccination kan undgås. Operationer udføres i skånenarkose med overvågning. Tandbehandling med moderne tandudstyr. Digitale røntgenundersøgelser og ultralydscanning udføres. Kattevenlig konsultation. Vi har eget laboratorium. Helbredsundersøgelser forebygger at dit dyr bliver sygt.

Hos Skjern Dyrehospital er det muligt at blive medlem af en rabatordning i sundhedsplanen Aniplan, der sikrer dit dyr et bedre helbred samt forebygger sygdomme og sundhedsproblemer. AniPlan betales som et abonnement via en fast månedlig rate, som skal sikre dyreejeren forudsigelige dyrlægeudgifter.

Service
Dyrlæger og autoriserede veterinærsygeplejersker på hospitalet udviser altid en ægte interesse for både dig og dit kæledyr, og behandlingen finder sted i trygge omgivelser med en rolig, varm atmosfære.

Skjern Dyrehospital har åbent alle hverdage. Uden for åbningstiden henvises til en vagthavende smådyrsdyrlæge. Læs mere på hjemmesiden.

Vi glæder os til at byde dig og dit kæledyr velkommen.

Shopping
Helbred, Dyrlæge, Dyrehandel & pleje, Homøopati