Oplysninger

Sandkassens Grill og Vaffelbod

Fyrvej 63a, 6857 Blåvand

Billeder

Sandkassens Grill og Vaffelbod

Sandkassens Grill og Vaffelbod har en fantastisk beliggenhed ved stranden i Blåvand, i gåafstand til Blåvandshuk Fyr - og så er spisestedet det sidste madsted før England.

En rigtig burger
Sandkassen går aldrig på kompromis med kvaliteten.  Alle bøffer er lavet af frisk oksekød, og der er altid friske grønsager i. Sandkassen udvikler menukortet hver sæson, men du finder altid de gode gamle klassikere som hotdogs, grillkylling og pølsemix. Vi har også ny-klassikeren karrywurst mit pommes, som nok er kommet for at blive, og så har Sandkassen Danmarks måske bedste pommes-frites.

Sol, strand og en god is.
Hos Sandkassen kan du forkæle dig selv, dine venner og din familie med en is. Vi har softice, gammel-daws isvafler, ispinde og meget andet - og husk, at hos sandkassen får du altid hjemmelavet guf. Hvem vil ikke gerne forene en hyggelig dag på stranden med en dejlig is? Du kan enten nyde den på vores terrasse eller du kan tage den med dig på stranden.
Hos os finder du et stort udvalg af is. Vi har isen til enhver smag, og er velkendte for vores "voksen-størrelse" is.  

Beliggenhed og aktiviteter
Sandkassens Grill og Vaffelbod ligger i gåafstand til en af områdets store attraktioner - Blåvandshuk Fyr. Om sommeren kan du også nyde aftenerne ved Sandkassen, hvor der er live-musik på udvalgte fredage.

 

Spisesteder
Fastfood, Is- og vaffelboder