Oplysninger

Sanddobberne Camping

Kalundborgvej 26D-28, 4534 Hørve

Billeder

Sanddobberne Camping

Sanddobberne Camping ligger lige ud til vandet og er omgivet af fantastisk natur. Campingpladsen byder på 220 forskellige og charmerende pladser til både campingvogne og telte. Har I ikke selv campingudstyr, er det muligt at leje såvel campingvogne og telte som hytter. 

Hos Sanddobberne Camping er faciliteterne i top. Her er blandt andet familiebade, servicebygninger med køkken, et stort overdækket opholdsområde, fredagsbar, hoppepude, pluk-selv have, atelier til kreative sysler og meget mere. Du finder også tre legepladser, et stille-legehus og en hængekøjepark - hvis du altså går på opdagelse...

Sanddobberne Camping ligger i det dejlige Odsherred, og er en del af Unesco Geopark Odsherred, som byder på oplevelser udover det sædvanlige, både geologisk, kulnarisk, historisk og kunstnerisk.  Umiddelbart vest for campingpladsen ligger en dejlig børnevenlig strand, som også er velegnet til kitesurfing og anden vandsport. 

Er I mere til by end natur, ligger København kun en time væk. Her finder I alt, hvad en storby bør byde på – lige fra shopping og lækre caféer til museer, teatre og spændende seværdigheder. 

Kom og nyd en fantastisk ferie på Sanddobberne Camping – vi står klar til at byde jer (også hunde) velkommen indtil 27/10 i 2019 og igen fra 22/3 til 18/10 2020.

Overnatning
Skov & plantage, Café, Overnatning, Strand, Campingplads