Oplysninger

Ravsliberen

Blåvandvej 32, 6857 Blåvand

Billeder

Ravsliberen

OBS: Grundt COVID-19 er alle rav-ture aflyst i 2020!

Besøger du Blåvand, er et besøg hos Ravsliberen et must. Her er der ikke kun tale om en interessant butik, hvor der forhandles alt fra unikke smykker i rav til små kunstværker – besøger du butikken, kan du også forvente vestkystens bedste betjening.
 
Mange års erfaring 
Palle Bønnelykke står i spidsen for Ravsliberen, og han har arbejdet med rav i mere end 60 år. Faktisk startede Palles passion for rav allerede i hans tidlige teenageår, og der er ingen tvivl om, at Palle med sin mangeårige erfaring ved mere om det gyldne materiale end mange af de andre i branchen. Har du fundet et smukt stykke rav på stranden, som du godt kunne tænke dig at få inkorporeret i et smykke, kan du altid trygt gå til Ravsliberen.
 
Håndlavede smykker
Er du på udkig efter et interessant smykke eller noget unikt til hjemmet, skal du smutte forbi Ravsliberen i Blåvand. Der findes ikke to stykker rav, der er ens, og derfor er alt, hvad du finder hos Ravsliberen helt unikt. Forelsk dig i de flotte håndlavede smykker, og gør dit hjem personligt med interessante figurer i rav.
 
 
Shopping
Specialbutik, Tøj & tilbehør